Om oss

Visual Sweden logotyp

Visual Sweden

Visual Sweden är ett initiativ med bas i Östergötland, inriktat på att främja innovation och regional tillväxt inom området visualisering och bildanalys. Centrala aktörer är Region Östergötland, Linköpings kommun, Norrköpings kommun, Linköpings universitet, ett flertal statliga institutioner och verk som SMHI, NFC och FOI samt ett 50-tal mindre, medelstora och stora företag.

Anders Carlsson, Visual Sweden

Anders Carlsson

Kontaktperson Visual Sweden
anders.carlsson@visualsweden.se
0705-38 89 08

RISE Interactive Institute logotype

RISE Interactive Institute

RISE Interactive är ett experimentellt IT och designforsknings-institut som arbetar med världsledande innovation och forskning. Vi skapar banbrytande användarupplevelser och erbjuder vår expertis inom interaktionsdesign, visualiseringar, ljuddesign, spelifiering, 3d, och mycket mer. Genom att arbeta tillsammans med våra partners vill vi stärka dem genom att skapa nya kreativa metoder och tankesätt.

Anya Ernest

Kontaktperson RISE
anya.ernest@rise.se
0703-85 00 46

Sibship logotyp

Sibship

Louise Berg, VD, innovation och entreprenör. Arbetar med innovativa lösningar för att uppmärksamma och visa på lösningar på samhällsproblem i stället för att enbart se och belysa dem. Syftet är att inspirera individer, organisationer och företag att ta itu med frågor som rör jämställdhet, mångfald och hållbarhet och därigenom inspirera till samarbetsprojekt som bidrar till erkännande i sin egen målgrupp och arbetsplats.

Louise Berg

Louise Berg

Kontaktperson Sibship
louise@sibship.se
0703-56 77 36

Är du intresserad av att vara med eller följa projektet?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan eller skicka ett mail till visualvulva@sibship.se och anmäl ditt intresse.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.